'Droomtransfer lonkt voor Van de Ven: Liverpool toont serieuze interesse'

'Droomtransfer lonkt voor Van de Ven: Liverpool toont serieuze interesse'

31-05-2023 17:16
84

Micky van de Ven staat in de serieuze belangstelling van Liverpool, zo meldt de Wolfsburger Allgemeine Zeitung. De lokale krant verwacht dat The Reds binnenkort al om de tafel gaan met VfL Wolfsburg.

Van de Ven heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de Bundesliga. Dat is bij veel grote clubs niet onopgemerkt gebleven, maar Liverpool lijkt nu door te willen pakken. Voor Jörg Schmadtke, de nieuwe sportief directeur van de Premier League-club, is Van de Ven geen onbekende: toen de Duitser nog aan het roer stond in Wolfsburg, kwam Van de Ven over van FC Volendam.

Er zijn nog geen officiële gesprekken gevoerd over Van de Ven, maar de verwachting is dat daar spoedig verandering in zal komen. Wolfsburg heeft zijn positie al bepaald: voor minder dan veertig miljoen euro wil het de jeugdinternational zeker niet laten gaan. Liverpool is op zijn beurt op zoek naar nieuwe topspelers, waardoor de naam van Van de Ven nadrukkelijk valt.

Josko Gvardiol staat ook nog op het lijstje van Liverpool. Jürgen Klopp droomt al langere tijd van de komst van de WK-uitblinker, maar zijn prijskaartje van negentig miljoen euro zorgt voor moeilijkheden. Daardoor is de interesse van Liverpool in de stopper van RB Leipzig bekoeld.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!