'PSV zet zinnen op Pools toptalent: concurrentie van United en AC Milan'

'PSV zet zinnen op Pools toptalent: concurrentie van United en AC Milan'

3 juni - 09:05
48

PSV heeft zijn zinnen gezet op Karol Borys, een zestienjarig toptalent uit Polen. De aanvallende middenvelder van Slask Wroclaw debuteerde een jaar geleden al op het hoogste niveau in eigen land. 

Volgens het Eindhovens Dagblad kan Borys een driejarig contract tekenen bij PSV, maar een uitgemaakte zaak is dat nog lang niet. Zo is er grote concurrentie voor één van de grootste talenten van Polen. Hij liep anderhalf jaar geleden nog stage bij Manchester United en ook AC Milan toont interesse. Ook andere clubs azen op zijn komst, nadat de middenvelder deze maand indruk maakte op het EK O17.

Wat in het voordeel van PSV spreekt is dat de beloften in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. Borys en zijn entourage zijn daar goed over te spreken, stelt het ED. Het is nog niet duidelijk wat hij moet kosten. Het zou sowieso om meerdere tonnen gaan. De Pools jeugdinternational heeft nog een contract tot medio 2024 bij Wroclaw. Borys speelde dit seizoen zes duels in de Ekstraklasa, de Poolse Eredivisie.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s