Janssen kan Antwerp naar landstitel schieten

Van Bommel heeft landstitel in eigen hand, Janssen staat paraat met 22ste goal

4 juni om 15:00

ADVERTORIAL - In België wordt zondag op de laatste speeldag bepaald welke ploeg zich landskampioen mag noemen. Royal Antwerp FC liet in de afgelopen speelronde de kans op de titel liggen en moet nu winnen om de titelkansen in eigen hand te houden. Bookmaker JACKS.NL heeft een fraaie odd klaarstaan voor een hoofdrol van Vincent Janssen!

Janssen hervindt zichzelf bij The Great Old

Antwerp mocht eind mei de eerste match point verzilveren tegen Union Sint Gillis en kwam op voorsprong via Janssen, maar een gelijkmaker gooide in de slotfase roet in het eten. De Nederlandse spits liet zich opnieuw gelden met zijn 21ste treffer in alle competities dit seizoen.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je hier en pak €60 aan Free Bets én een Profit Boost van 20%!

Janssen verliet Tottenham in 2019 en raakte bij het Nederlands publiek enigszins in de vergetelheid. Na drie jaar in Mexico bij Monterrey besloten Marc Overmars en Mark van Bommel toe te slaan; het bleek een gouden zet. Met zestien treffers in de competitie én twee goals in de kampioensronde is de Nederlander goud waard. 

Bookmaker JACKS.NL pakt uit met een fraaie Special voor de opgeleefde spits. Wint Royal Antwerp het allesbeslissende duel met KRC Genk en weet Janssen te scoren? Dan pak je 5.50 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust