Buitenspel: Al-Jazira blundert bij presentatie De Boer met klassieke fout

Buitenspel: Al-Jazira blundert bij presentatie De Boer met klassieke fout

06-06-2023 11:07 Laatste update: 12:14
48

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Al-Jazira blundert bij De Boer-aanstelling
Frank de Boer tekende eerder deze week zijn contract bij Al-Jazira. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten pakte op social media groots uit met de komst van de Nederlander, maar maakte wel een klassieke fout. Op de meest linker foto uit een fraaie compilatie beelden is namelijk niet Frank, maar tweelingbroer Ronald de Boer te zien.

Het is niet de enige keer dat Al-Jazira de tweeling niet uit elkaar wist te houden. In de aankondigingsvideo waren ook beelden van Ronald de Boer te zien. De club heeft de video snel na publicatie offline gehaald. 

In de VAE volgt De Boer Marcel Keizer op. Het is voor de voormalig Ajax-trainer zijn eerste job sinds medio 2021. Na zijn ontslag als bondscoach van het Nederlands elftal na het EK 2020 nam De Boer afstand van het trainersvak.