VVV-directeur Marco Bogers voorlopig afwezig vanwege gezondheidsredenen

VVV-directeur doet tijdelijk een stap terug vanwege gezondheidsredenen

9 juni 2023 om 17:55

VVV-Venlo-directeur Marco Bogers is voorlopig afwezig vanwege gezondheidsredenen. Het managementteam neemt de dagelijkse leiding van de club tijdelijk over, meldt de club uit Venlo op de clubsite.

'Afgelopen dinsdag heeft Bogers zich ziek gemeld, waarna er in samenspraak met de Raad van Commissarissen (RvC) is besloten dat het MT de dagelijkse leiding overneemt. Hierbij wordt het MT ondersteund door de RvC. Omdat het niet bekend is hoelang Bogers uit de running is, zal de RvC ook op zoek gaan naar een tijdelijke vervanger om de taken van de Algemeen Directeur over te nemen totdat hij zijn werkzaamheden in Covebo Stadion – De Koel – weer kan hervatten', schrijft VVV.

Het afgelopen seizoen eindigde VVV op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. In de halve finale van de play-offs voor promotie naar de Eredivisie verloor de club van Almere City. Vanwege financiële problemen zal het eerste elftal aangevuld worden met jeugdspelers. 'Dit kan gevolgen hebben voor de sportieve ambities voor de korte termijn. Hoewel de financiële situatie het behalen van de sportieve doelstellingen mogelijk vertraagt, blijft de club strijdbaar om er op sportief vlak het maximale uit te blijven halen', aldus VVV.