FC Utrecht zet zinnen op groot talent van Watford Adrian Blake

‘FC Utrecht nadert akkoord met groot talent uit Engeland’

9 juni om 23:57
Laatste update: 9 juni om 23:59

FC Utrecht nadert een akkoord met Adrian Blake. De zeventienjarige linksbuiten van Watford beschikt over een aflopend jeugdcontract en heeft een aanbieding voor een profcontract geweigerd. De Domstedelingen hopen daar nu van te profiteren.

Volgens The Athletic is Blake 'één van de meest veelbelovende talenten' van Watford. De Premier League-club heeft bevestigd dat de aanvaller een aanbod van tafel heeft geveegd, waardoor de kans groot is dat hij deze zomer transfervrij vertrekt. FC Utrecht heeft serieuze interesse in Blake en hoopt hem snel binnen te halen. De club uit Utrecht moet alleen een opleidingsvergoeding betalen als het besluit om hem over te nemen van Watford.

Blake beschikt over zowel een Engels als een Jamaicaans paspoort en kan als links- en rechtsbuiten uit de voeten. Hij trainde al meermaals mee met het eerste, maar werd nog niet opgenomen in de selectie van Watford. Eerder werd Blake al in verband gebracht met grote clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester United. Toch lijkt hij voor FC Utrecht te gaan kiezen.