Rummenigge verklapt tweede aankoop Raphaël Guerreiro bij Bayern München

Rummenigge verklapt tweede aankoop Bayern München: 'Erg goede speler'

10 juni om 21:44

Bayern München is zeker van de komst van Raphaël Guerreiro. Dat verklapte Karl-Heinz Rummenigge zaterdagavond rondom de finale van de Champions League tussen Manchester City en Internazionale. 

"De transfermarkt is geopend, ieder team probeert nu om sterker te worden", aldus Rummenigge, die zelf ook aanwezig is in Istanbul voor de finale van het miljardenbal, tegenover de Duitse pers. De clubicoon maakt sinds eind mei deel uit van de raad van toezicht bij Der Rekordmeister en zag dat Konrad Laimer de overstap van RB Leipzig naar Bayern maakte. "Ik denk dat we met Guerreiro en Laimer al erg goede spelers hebben gehaald."

De komst van Laimer werd al bevestigd via de officiële kanalen van Bayern, echter werd er over Guerreiro niets gemeld. Het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn komst officieel wordt gemaakt. Eerder meldden Duitse media al dat Bayern en de Portugees akkoord waren over een samenwerking.

Guerreiro komt transfervrij over van Borussia Dortmund. De verdediger annex middenvelder kwam zeven seizoenen uit voor de Bundesliga-club en speelde maar liefst 224 duels voor Die Borussen. Guerreiro tekent naar verluidt voor drie seizoenen in München.