'Eerste boezemvriend van Messi in onderhandeling voor hereniging bij Inter Miami'

'Eerste boezemvriend van Messi in onderhandeling voor hereniging bij Inter Miami'

13 juni om 18:08
Laatste update: 13 juni om 20:47

Jordi Alba is in gesprek met Inter Miami om ploeggenoot te worden van zijn vriend Lionel Messi. Dat meldt Fabrizio Romano. Ook heeft de Spaanse vleugelverdediger opties uit Saudi-Arabië op zak.

Alba maakte een aantal weken geleden bekend dat hij definitief de deur achter zich dicht trok bij FC Barcelona. Daarna werd bekend dat zijn goede vriend Messi naar Inter Miami trok en niet terugkeerde bij zijn oude club. Alba stak nooit onder stoelen of banken dat hij graag weer met zijn vriend samen wil spelen en die optie ligt er nu. De onderhandelingen zijn gaande, maar er is nog geen sprake van een akkoord.

Naast de aanbieding uit Miami heeft Alba ook de mogelijkheid om naar twee clubs in Saudi-Arabië te verkassen. In de oliestaat hebben ze een enorme lijst met topspelers die deze zomer moeten komen en daar is de Spanjaard er één van. Alba houdt ook die opties nog open en maakt in de komende weken zijn beslissing. Ook Sergio Busquets is een vriend van Messi en Alba, maar over zijn toekomst is nog niets concreets bekend.