Lang zet deur open voor terugkeer naar Eredivisie: 'Eerst zei ik standvastig nee'

Lang zet deur open voor terugkeer naar Eredivisie: 'Eerst zei ik standvastig nee'

13 juni om 18:57
Laatste update: 13 juni om 20:48

Noa Lang en Justin Kluivert sluiten het niet uit dat ze volgend jaar weer in de Eredivisie te bewonderen zijn. De aanvallers zouden deze zomer graag een stap willen maken en er zouden genoeg clubs op de loer liggen.

"We gaan zien wat het wordt", vertelt Lang over een mogelijke transfer in Kick ‘T Met van Ziggo Sport. "Eerst zei ik altijd standvastig nee, maar ik ben pas vader geworden, dus daar kijk je ook naar. Misschien over één of twee jaar terugkeren kan geen kwaad. Wat ik bij Club Brugge heb gedaan in drie seizoenen, als ik dat bij Ajax of PSV had gedaan dan had ik nu bij een Europese topclub gezeten. België verkoopt blijkbaar niet zo."

Ook voor Justin Kluivert, die ook aanwezig was in de show, is terugkeren bij Ajax een optie. "Ik heb geleerd dat je geen deuren meer moet dichtmaken. Ik sluit niks meer uit. Alleen ik sta nu niet te springen om terug te komen naar Nederland, maar je hebt wel clubs die Europees spelen."

Lang zou ook in de belangstelling staan van een hoop andere Europese clubs. Stade Rennes, AC Milan, Besiktas, Borussia Mönchengladbach en Lille OSC zouden de aanvaller op de korrel hebben.