Kluivert duidelijk: 'Ik zit nog steeds vast aan Roma, maar wil van ze af, man'

Kluivert duidelijk: 'Ik zit nog steeds vast aan Roma, maar wil van ze af, man'

13 juni om 21:59
Laatste update: 13 juni om 22:19

Justin Kluivert wil graag van AS Roma af. De aanvaller wil niet nog een keer verhuurd worden en zet deze zomer in op een definitieve transfer. Kluivert staat nu echter 'niet te springen' om weer terug te keren in de Eredivisie, al sluit hij een comeback bij Ajax niet uit.

Kluivert staat inmiddels al vijf jaar onder contract bij Roma, maar werd in die periode drie keer verhuurd. In de Italiaanse hoofdstad heeft de Oranje-international geen toekomst meer, waardoor hij nu hoopt op een definitieve exit. "Ik zit nog steeds vast aan Roma, maar ik wil eigenlijk van ze af, man", zegt Kluivert bij Kick 'T Met.

"Mensen vragen soms ook: wil je terug? Dan zeg ik: nee man, laat dat. Dat boek is voor mij gesloten, ik wil gewoon door", gaat een duidelijke Kluivert verder. Door al zijn verhuurperiodes speelde hij ook al in de Bundesliga, Ligue 1 en in La Liga. "Ik mis nu nog één competitie: Engeland. Misschien komt dat nog, wie weet."

Kluivert sluit een terugkeer bij Ajax niet uit. "Ik heb geleerd dat je geen deuren moet dichtmaken, ik sluit niets meer uit.", stelt hij. "Ik sta nu alleen niet te springen om terug te komen naar Nederland, maar je hebt wel clubs die Europees spelen."