'PSV moet aan de bak: 'een van de grootste talenten' kan naar buitenland'

'PSV moet aan de bak: 'een van de grootste talenten' kan naar buitenland'

14 juni om 07:56
Laatste update: 14 juni om 08:46

PSV-talent Isaac Babadi staat er goed op in het buitenland, meldt het Eindhovens Dagblad. De technische leiding moet alle zeilen bijzetten om het achttienjarige talent, die te boek staat als een van de grootste talent uit de eigen opleiding, binnenboord te houden.

Onder meer Brentford en Eintracht Frankfurt hengelen naar de handtekening van Babadi, klinkt het. De linksbuiten, die ook op het middenveld uit de voeten kan, ligt nog maar voor één jaar vast in Eindhoven, waardoor hij voor veel kandidaat-kopers interessant is. PSV wil hem naar verluidt niet kwijt, maar heeft het talent nog geen nieuw contractvoorstel gedaan.

Babadi zou een langer verblijf in Eindhoven zien zitten, al wil hij wel op korte termijn de stap naar de hoofdmacht zetten. 'Niet om daar direct basisspeler te zijn, maar wel om mee te trainen en daar kansen af te dwingen', schrijft het ED. Babadi, basisspeler bij Jong PSV, zou ook interesse genieten van Everton, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion. 

De verwachting is dat PSV na de benoeming van Peter Bosz als trainer snel terugkomt op het perspectief van Babadi. Het is niet duidelijk welk bedrag de Eindhovenaren voor de aanvaller verlangen, mede omdat de club uit gaat van een contractverlenging.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!