100x je inleg bij de winnaar van Oranje Kroatië

Oranje ontmoet Kroatië: voorspel de winnaar voor 100x je inleg bij Unibet!

14 juni 2023 om 12:00
Laatste update: 14 juni 2023 om 14:26

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal neemt het vanavond in de Final Four van de Nations League op tegen Kroatië. Voor bondscoach Ronald Koeman is het een kans om voor de tweede keer de finale van het landentoernooi te bereiken. Bookmaker Unibet heeft een fraaie actie klaarstaan voor dit affiche: voorspel de juiste winnaar en pak 100x je inleg!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar Unibet.nl via een van de links in dit artikel en maak een account aan. Zorg tijdens het aanmelden dat je de Nederland - Kroatië boost aanvinkt. Na de registratie doe je een storting op de site en wordt de boost beschikbaar. Ga naar de wedstrijd 'Nederland - Kroatië' en zet in op je favoriet bij 'Reguliere Speeltijd'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet.

Alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar kunnen meespelen. De maximale inzet van de boost bedraagt €1, waardoor je tot €100 kan pakken met de juiste voorspelling! Stroomt Nederland weer door naar de finale van de Nations League, of trekt Kroatië aan het langste eind? Speel mee en voorspel de juiste winnaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust