Van de Ven reageert op belangstelling Liverpool

Grote Bundesliga-uitblinker Van de Ven reageert op belangstelling Liverpool

14 juni om 18:39

Micky van den Ven vindt Liverpool 'natuurlijk een mooie club', maar van een aanstaande zomertransfer is op dit moment geen sprake. In een interview met Voetbal International laat hij zich uit over een mogelijk vertrek van VfL Wolfsburg.

Van de Ven (22) maakte dit seizoen veel indruk in de Bundesliga, speelde vrijwel alles en wordt gelinkt aan grote clubs als Liverpool. "Natuurlijk heb ik dat ook gehoord, gelezen. Maar zoals ik al zei: de media moeten ook wat te schrijven hebben", reageert de Jong Oranje-international tegenover VI.

De optelsom is snel gemaakt, nu technisch directeur Jörg Schmadtke is verhuisd van Wolfsburg naar Liverpool. The Reds zijn bovendien al langer geïnteresseerd. "Er zijn natuurlijk heel veel mensen die lijntjes leggen. Het klopt dat de directeur daar naartoe gegaan is en ik weet dat Liverpool me eerder al volgde. Maar op dit moment weet ik van niks."

Ook twee jaar geleden en vorig jaar, toen Van de Ven minder vaak speelde, werd hij gelinkt aan een transfer. "Ja, Feyenoord en PSV hebben zich destijds gemeld. (...) Nederland was zeker een mogelijkheid geweest. Dan was het wel duidelijk waar ik voor had gekozen: voor Feyenoord. Ook vanwege Arne (Slot, red.)."