Modric reactie

Onvermoeibare Modric niet kapot te krijgen: 'Laat mijn paspoort zo zien, haha'

15 juni om 00:37
Laatste update: 15 juni om 06:59

Luka Modric vreesde even te verliezen na de gelijkmaker van Noa Lang, maar de 37-jarige spelmaker is enorm trots op de veerkracht van Kroatië. De middenvelder van Real Madrid, die uitblonk, nam zelf de laatste treffer voor zijn rekening in het met 2-4 gewonnen duel met Oranje

"Zij kwamen met 1-0 voor en toen zijn wij uit een ander vaatje gaan tappen", aldus Modric bij de NOS. "We begonnen beter te spelen en begonnen meer kansen te creëren, toen draaiden we de wedstrijd om. Helaas krijg je op het einde die goal tegen. Zij gingen voor de lange bal en waren gevaarlijk met al die grote spelers. Maar we hebben karakter getoond in de verlenging en verdiende het om te winnen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Polen

  • logo

    Nederland

Modric, wiens briljante optreden beloond werd met de titel Man of the Match, werd in de laatste minuten getrakteerd op een publiekswissel. De meegereisde Kroatië-fans zongen hem toe. "We hadden de fans echt achter ons staan. Ze waren geweldig vandaag. Het voelde alsof we thuis speelden."

De verslaggever van de NOS vroeg Modric tot slot even naar zijn paspoort. Een prestatie zoals woensdagavond in De Kuip lijkt haast onmogelijk voor iemand van 37. "Ik zal hem straks laten zien, haha", antwoordde hij.