Lang geeft signaal af: 'Het is voor mij de hoogste tijd om weg te gaan uit België'

Lang geeft signaal af: 'Het is voor mij de hoogste tijd om weg te gaan uit België'

15 juni om 07:56
Laatste update: 15 juni om 08:17

Noa Lang vindt dat het voor hem 'de hoogste tijd' is om te vertrekken bij Club Brugge. De aanvaller voerde al gesprekken, maar wil daar verder niks over kwijt. Ook vertelt Lang over zijn late treffer tegen Kroatië in de Nations League.

Recent vertelde Lang over zijn toekomst en sloot hij een terugkeer in Nederland niet uit. Na afloop van Nederland-Kroatië (2-4) wordt de Oranje-international daar nog eens naar gevraagd. "Eerlijk is eerlijk: het is voor mij wel de hoogste tijd om weg te gaan uit België", zegt hij tegen de NOS. "Ook alles eromheen: het is voor mij echt tijd om daar weg te gaan."

"Ik hou oprecht alles open, Nederland is misschien ook een optie", herhaalt Lang, die daarna met een lach op zijn gezicht wat hints geeft. "We gaan het zien. Misschien komt er iets verrassends aan, misschien niet. Jullie gaan het zien. Ik kan niet ontkennen dat ik al gesprekken heb gevoerd. In Frankrijk? Nee, niet in Frankrijk. Meer ga ik jullie niet geven."

In De Kuip wist Lang zich bij Oranje in de kijker te spelen: als invaller maakte hij in de blessuretijd de gelijkmaker, wat hem op complimenten van bondscoach Ronald Koeman kwam te staan. Toch is Lang niet tevreden. "Ik denk dat we in de verlenging misschien weer dezelfde fout maakten als tegen Argentinië, dat we weer wat gas terugnemen. Ik weet het echt niet hoe dat kan."