Hoge odd voor goal Morata tegen Italië

Spanje rekent op presterende Morata om Italië zondag naar Enschede te sturen

15 juni om 12:30

ADVERTORIAL - Donderdag staat de tweede halve finale van de Nations League op het programma, waarin Spanje het tegen Italië opneemt. De Spanjaarden wisselden na het WK van bondscoach, maar kunnen na negen jaar nog altijd rekenen op Alvaro Morata. De spits van Atlético Madrid beleefde wisselvallige jaren in clubverband, maar laat zich altijd gelden bij de nationale ploeg. 

Spits loopt 1 op 2 ná gouden periode

Spanje domineerde in het verleden de voetbalwereld en wist tussen 2008 en 2012 wereldkampioen en twee keer Europees kampioen te worden. De geweldige lichting van onder meer Xavi Hernández, Andrés Iniesta en Fernando Torres brak uit elkaar en in 2014 debuteerde Morata voor de nationale ploeg. Negenjaar later staat de teller van Morata op 62 interlands, waarin hij maar liefst 30 keer het net wist te vinden.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €50 aan Free Bets na je eerste inzet!

Het gemiddelde van Morata wordt nóg imposanter als je kijkt naar het aantal speelminuten. De Spanjaard speelde in al zijn interlands gemiddeld 62 minuten per wedstrijd, waardoor Morata elke 125 minuten weet te scoren voor Spanje.

De spits van Atlético zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Italië zondag de tegenstander is van Oranje in de strijd om de derde plek van het landentoernooi. Wanneer het er écht om gaat, staat Morata klaar: in veertien WK- en EK-wedstrijden wist de spits negen keer te scoren.

Bookmaker Unibet staat klaar voor een volgende glansrol van Morata. Weet de spits de score te openen tegen Italië? Dan pak je zes keer je inleg met deze boosted odd! Let wel op: Morata moet de treffer in de reguliere speeltijd maken, anders telt de bet niet. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust