Maak kans op sponsoring van Unibet

Is het tenue van je ploeg toe aan iets nieuws? Maak kans op sponsoring van Unibet!

15 juni om 15:30

ADVERTORIAL – Met de Nations League als afsluiter zit het voetbalseizoen er weer bijna op. Tijd om de balans op te maken voor het nieuwe seizoen: gaat de club eindelijk de kleedkamers die broodnodige verbouwing geven? Kunnen we dit jaar een keeper vinden die niet elke week verhinderd is? En het belangrijkste: hebben we genoeg shirts en sokken om goed voor de dag te komen? Met dit laatste schiet Unibet te hulp door jouw amateurteam van een geheel nieuw tenue te voorzien!

Vanaf deze week start Unibet weer met de succesvolle campagne 'Unibet. Jouw Teamsponsor'. Na vorig seizoen honderden amateursteam in een nieuw tenue te hebben gestoken, wil Unibet je weer de mogelijkheid bieden om fris aan het nieuwe seizoen te starten. Meld jouw team aan via onderstaande link en maak kans op een geheel nieuwe tenue inclusief shirts, broekjes, sokken en teamtas, volledig in het design van jouw club.

Unibet, een van de grootste aanbieders van online sportweddenschappen, laat met deze campagne zijn passie zien voor de amateursport en met name voetbal, want amateurverenigingen vormen overal in Nederland het hart van het voetbal. Daar zetten de nieuwe Frenkies en Virgils hun eerste stappen op het groene gras. Nederland is een echt verenigingsland: er zijn 3.000 verenigingen met ruim 21.000 seniorenteams.

Zelfs in een verenigingsland als Nederland is het echter geen uitzondering dat een elftal in een bij elkaar gezochte verzameling van clubkleding speelt, met verschillende merken, maten en opdruk. Met een beetje geluk speelt iedereen in dezelfde kleur. Wanneer een set compleet is, is deze vaak toe aan vernieuwing.

Een geheel nieuw tenue inclusief een shirtsponsor, dat wil iedereen wel! Daarom geeft Unibet Nederlandse amateurteams een steuntje in de rug, want: met mooie
tenues, goeie ballen en een strakke warming-up, sta je vaak al met 1-0 voor.

Met 'Unibet. Jouw Teamsponsor' steekt Unibet amateurteams in het nieuw. Of je nu in de hoofd-of kelderklasse speelt, wij geven teams een boost en steken hen aan het begin van het seizoen in het nieuw. Nieuwe shirts, broekjes, sokken en tassen. Zo boosten wij jouw team in professionaliteit én uitstraling.

Meld je nu aan op unibetimpact.nl/teamsponsor en wie weet staat jouw team geheel fris aan de aftrap van het nieuwe seizoen. Let op, om mee te doen aan deze actie dient de gemiddelde leeftijd van jouw team 24 of ouder te zijn.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+