Lammers laat Italië achter zich en kan zich gaan opmaken voor Champions League

Lammers laat Italië achter zich en kan zich gaan opmaken voor Champions League

15 juni om 19:12

Sam Lammers is officieel speler van Rangers FC. Dat meldt de Schotse club via de officiële kanalen. De spits tekent voor vier jaar in Glasgow en komt over van het Italiaanse Atalanta Bergamo.

Lammers speelde slechts negen wedstrijden voor Atalanta en kwam afgelopen jaar op huurbasis uit voor Empoli en Sampdoria. Met Rangers FC kan de spits zich op gaan maken voor de voorrondes van de Champions League. De Schotten wisten in de vorige editie Lammers zijn oude club PSV nog uit te schakelen. Volgens eerdere berichtgeving levert de transfer van de Nederlander Atalanta zo’n 3,5 miljoen euro op.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Real Madrid

  • logo

    Atalanta Bergamo

Een gedeelte van die transfersom wordt overgeschreven naar Eindhoven. Door een clausule in het contract heeft PSV recht op een paar procent. Dit gaat om een bedrag van enkele honderdduizenden euro’s. De Eindhovenaren kregen in 2020 acht miljoen euro voor de diensten van Lammers. Het is zeventien jaar geleden dat er een Nederlandse speler actief was voor Rangers FC. Van 2021 tot 2022 was Giovanni van Bronckhorst er wel een jaar coach.