Lang en Kluivert vergelijken Ajax met buitenlandse clubs: 'Toekomst is klaar man'

Lang en Kluivert vergelijken Ajax met buitenlandse clubs: 'Toekomst is klaar man'

15 juni om 22:57

Justin Kluivert en Noa Lang vinden dat Ajax wel iets mag doen aan het trainingscomplex De Toekomst. Dat vertelt het duo in Kick ‘T Met bij Ziggo Sport. Lang vertelt dat het er bij Club Brugge een stuk anders aan toe gaat.

"Ik kwam op dat complex en ik dacht, is dit België", vertelt een verbaasde Lang over zijn eerste dag op de trainingslocatie van Club Brugge. "Dat complex is echt erg mooi. Dat blaast De Toekomst helemaal weg. Het moet echt gerenoveerd worden. Het is gewoon oud geworden, ook al heb ik daar zelf getraind." Lang speelde zelf van 2013 tot 2017 zijn wedstrijden op het jeugdcomplex van de Amsterdammers.

Sportpark De Toekomst werd voor het laatst aangepakt in 2013, maar in 2026 moet er een nieuwe renovatie klaar zijn. Ook Kluivert speelde lange tijd op het complex en is het met Lang eens. "Nee klopt, De Toekomst is wel een beetje klaar. Dat moet gerenoveerd worden." Lang werd donderdag zelf gelinkt aan een overstap van PSV. Een transfer terug naar de Eredivisie zou de aanvaller zelf ook niet afslaan.