PSV ziet hoogstwaarschijnlijk Branthwaite niet meer terug

PSV ziet Branthwaite niet meer terug: "Nu wil ik in de Premier League spelen"

16 juni om 10:58
Laatste update: 16 juni om 11:17

Het wordt steeds onwaarschijnlijker dat Jarrad Branthwaite nog een seizoen bij PSV voetbalt. De Engelse verdediger, die terugkeert naar Everton, is te duur - naar verluidt twaalf miljoen euro - en heeft bovendien zijn zinnen gezet op Premier League-voetbal.

Branthwaite maakt een goede indruk in Eindhoven en gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor zijn kans op Goodison Park. "Het was een goed, succesvol jaar voor mij. Ik wilde veel spelen en mezelf ontwikkelen en dat is gelukt. Bij PSV heb ik echt een mooie tijd gehad. Nu wil ik in de Premier League spelen", verklaart Branthwaite tegenover The Independent.

Branthwaite noemt Premier League-voetbal 'a big thing'. "Het is mijn grote doel. Elk talentje wil in deze competitie spelen. Ik wil mezelf in de basis spelen bij Everton en zoveel mogelijk wedstrijden spelen", aldus de twintigjarige mandekker, die vanaf volgende week op het jeugd-EK in Roemenië en Georgië acteert met Engeland. "Het is gewoon een kwestie van hard werken, dan komen de kansen vanzelf."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!