Hoge odd voor hattrick Mbappé

Mbappé kan Platini voorbij op ranglijst en speelt voor hattrick tegen Gibraltar

16 juni 2023 om 17:00
Laatste update: 16 juni 2023 om 17:04

ADVERTORIAL - Kylian Mbappé verbreekt alle records in Frankrijk, maar moet nog flink aan de bak om ook bij de nationale ploeg alles op zijn naam te zetten. De pas 24-jarige spits van Paris Saint-Germain staat vijfde in de topscorerslijst van Les Bleus, maar kan met een hattrick tegen Gibraltar de legendarische Michel Platini voorbij gaan.

Mbappé was het afgelopen seizoen weer ouderwets op dreef in de Ligue 1 en speelde 29 goals bij elkaar in 34 wedstrijden. Bij de nationale ploeg weet de Fransman ook niet van ophouden: op het WK in Qatar maakte Mbappé maar liefst acht goals en ook tegen Nederland in de EK-kwalificatie kwamen twee treffers op zijn naam. Met tien doelpunten in de laatste acht wedstrijden voor Frankrijk mag de spits spreken van een waanzinnig moyenne.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €50 aan Free Bets

De Franse superster neemt het vrijdag op tegen het nietige Gibraltar. Mbappé kan met een hattrick Platini voorbij op de all-time topscorerslijst van Les Bleus. De taak van Mbappé, die een extra jaar bij PSG lijkt te blijven om alle records te pakken, is duidelijk: zo snel mogelijk zestien keer scoren bij Frankrijk om het record van Olivier Giroud af te pakken. 

Bookmaker Unibet staat klaar voor een glansrol van Mbappé tegen Gibraltar. Weet de spits een hattrick te maken en maakt hij het laatste doelpunt van de wedstrijd? Dan pak je maar liefst 5.75 keer je inleg! Weet Mbappé zelfs vier keer te scoren? Dan pak je de odd van 7.50.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust