Mislintat over Maduro

Mislintat over Maduro: 'De kwaliteiten van Hedwiges passen precies in het plaatje'

16 juni om 16:55

Sven Mislintat is dolblij met de komst van Hedwiges Maduro naar Ajax. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers heeft alle posities van de nieuwe staf nu ingevuld. 

Ajax maakte de komst van Maduro vrijdag wereldkundig, maar de terugkeer van de oud-speler hing al een tijdje in de lucht. Maduro wordt assistent-trainer onder Maurice Steijn, samen met Saïd Bakkati. 

"Het is voor ons belangrijk dat Hedwiges erbij komt", aldus Mislintat via de clubsite. "Ik ben erg blij dat we alle trainersposities voor het eerste elftal nu hebben ingevuld. Wij realiseren ons dat het voor Almere City lastig was om direct na hun promotie geconfronteerd te worden met onze interesse in Hedwiges. We zijn de club dankbaar dat het op deze respectvolle manier is gegaan en we hem hebben kunnen toevoegen aan onze technische staf", vervolgt Mislintat. 

Met Maduro voegt Mislintat iemand toe aan de staf toe met een Ajax-verleden. De oud-middenvelder speelde tussen 2004 en 2007 zeventig wedstrijden voor de club en doorliep er de jeugdopleiding. "De specifieke kwaliteiten van Hedwiges passen precies in het plaatje dat wij voor ogen hadden om onze trainersstaf te completeren", besluit de Duitser.