Zaakwaarnemer reageert: 'Hij wacht niet op aanbiedingen van PSV en Ajax'

Zaakwaarnemer reageert: 'Hij wacht niet op aanbiedingen van PSV en Ajax'

16-06-2023 12:24
71

De zaakwaarnemer van Milan van Ewijk ontkent dat de sc Heerenveen-back wacht op aanbiedingen van PSV of Ajax. De 22-jarige vleugelverdediger staat overal voor open, dus óók voor Sporting Portugal. Dat stelt Style de Jong in gesprek met O Jogo.

De Portugese sportkrant meldde begin deze week dat Van Ewijk voor ongeveer zes miljoen euro is op te halen in Friesland. Sporting heeft hem op de korrel, maar de Jong Oranje-speler, die zich voorbereidt op het EK O21, zou de boot nog afhouden. Van Ewijk maakt naar verluidt liever de overstap naar een topclub in de Eredivisie.

Zijn zaakwaarnemer reageert nu op die berichtgeving. "Het is niet waar dat Milan wacht op mogelijke aanbiedingen van Ajax en PSV. Milan staat voor alles open, inclusief Portugal. Hij en wij zijn ons bewust van de interesse van veel clubs, waaronder Sporting. Het is een optie, de uiteindelijke beslissing ligt bij Milan", laat De Jong weten aan O Jogo.

Een snelle transfer van Van Ewijk ligt desondanks niet in de lijn der verwachting. "Milan is op dit moment volledig gefocust op het EK O21 en zal pas daarna een beslissing nemen over zijn toekomst." De ploeg van Erwin van de Looi begint op 21 juni aan het toernooi met een wedstrijd tegen België. Georgië en Portugal zijn de andere landen in de poule.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!