'Vader van Ajax-speler Conceição kan gaan voor droombaan bij Paris Saint-Germain'

'Vader van Ajax-speler Conceição kan gaan voor droombaan bij Paris Saint-Germain'

17 juni om 13:36
Laatste update: 17 juni om 14:28

Sérgio Conceição zou een kandidaat zijn om hoofdtrainer te worden bij Paris Saint-Germain. Dat meldt RMC Sport zaterdag. De Portugese vader van Ajax-speler Francisco Conceição is op dit moment nog trainer FC Porto.

De 48-jarige coach was eerder trainer van onder andere FC Nantes en Vitor Guimarães. De zaakwaarnemer van Conceição, Jorge Mendes, zou onderweg zijn naar Parijs om het voorstel te bespreken. De eerste contacten zouden inmiddels zijn gelegd, maar er zijn nog genoeg andere kandidaten voor de job in de Franse hoofdstad.

Christophe Galtier is op dit moment nog trainer van PSG. De clubleiding van de Parijzenaren wil de Franse trainer weg hebben en mikt op een nieuwe coach. andere Julian Nagelsmann werd veel genoemd bij PSG. De club is ook met hem in overleg, maar er zouden bepaalde voorwaarden in zijn contract niet geaccepteerd zijn door de kampioen van de Ligue 1.

Ook zou PSG-directeur Luis Campos gesproken hebben met Mikel Arteta. Een deal met de Arsenal-trainer lijkt er echter zeker niet te komen.