'Spierings kreeg naast interesse van PSV ook een aanbod uit het Midden-Oosten'

'Spierings kreeg naast interesse van PSV ook een aanbod uit het Midden-Oosten'

20-06-2023 11:24
99

Stijn Spierings geniet niet alleen interesse van PSV en RC Lens, maar hij kon ook naar het Midden-Oosten vertrekken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder wil echter graag in Europa blijven en dat aanbod geniet dus niet zijn voorkeur.

De beslissing van Spierings zal binnenkort volgen, aangezien hij nog altijd de keuze moet maken tussen Lens, PSV en nog een aantal andere geïnteresseerde clubs. Welke ploeg uit het Midden-Oosten interesse had in de middenvelder is onbekend. PSV leek lange tijd hoog op de shortlist te staan, maar met Lens kwam er een gevaarlijke concurrent bij. Met die ploeg kan hij namelijk in Frankrijk blijven en zeker Champions League spelen.

Spierings was afgelopen seizoen samen met Branco van den Boomen dé grote man op het middenveld van bekerwinnaar Toulouse. Zijn collega vertrok eerder deze transferperiode al naar Ajax. In Nederland speelde Spierings voor AZ, Sparta en RKC Waalwijk. Zijn contract bij Toulouse heeft hij niet laten verlengen, waardoor hij nu transfervrij is.