'Aboukhlal kan sterk debuutseizoen bij Toulouse bekronen met fraaie transfer'

'Aboukhlal kan sterk debuutseizoen bij Toulouse bekronen met fraaie transfer'

21-06-2023 18:07
43

Zakaria Aboukhlal kan zijn sterke debuutseizoen bij Toulouse bekroond zien worden met een transfer. Onder meer Brighton heeft concrete interesse in de 23-jarige aanvaller, meldt Voetbal International.

Brighton mengt zich serieus in de strijd om Aboukhlal, klinkt het. De voormalig speler van AZ wordt ook nauwlettend in de gaten gehouden door Bayer Leverkusen en Real Betis. Bij Toulouse ligt Aboukhlal nog tot de zomer van 2026 vast, waardoor de Fransen een transfersom tegemoet kunnen zien. De marktwaarde van Aboukhlal wordt getaxeerd op zeven miljoen euro.

Wedden

Meer odds

Aboukhlal was het afgelopen seizoen basisspeler bij Toulouse en kwam tot 37 optredens in de Ligue 1. Het jeugdproduct van Willem II en PSV maakte tien competitiedoelpunten, terwijl hij in de Coupe de France tot vijf treffers kwam. In mei werd Aboukhlal nog disciplinair geschorst door Toulouse door vermeende vrouwonvriendelijkheden. Aanvankelijk klonk in Franse media dat Toulouse en Aboukhlal uit elkaar wilden, maar drie dagen na het incident werd de speler in genade aangenomen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!