Nieuwe wending: Sambo is aangeboden en Ajax is niet geïnteresseerd

Nieuwe wending: "Sambo is aangeboden en Ajax is niet geïnteresseerd"

23-06-2023 18:48
143

Shurandy Sambo is nooit serieus in beeld geweest bij Ajax. Dat stelt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. De 21-jarige rechtsback zou aangeboden zijn bij de Amsterdammers, die echter geen interesse hadden.

Sambo bevestigde in een interview met Voetbal International dat zijn zaakwaarnemer met Ajax heeft gesproken. Volgens Verweij zit de vork dus net iets anders in de steel. "Sambo is niet in beeld bij Ajax, was niet in beeld en komt niet in beeld", benadrukt de verslaggever in de podcast Kick-off.

"Na het zien van het interview met Sambo heb ik toch nog wat belletjes gepleegd", vervolgt Verweij. "Het klopt dat er met zijn zaakwaarnemer is gesproken. Althans, als je dat zo wilt uitleggen. Hij heeft naar Ajax gebeld of Sambo in beeld was en daar kreeg hij 'nee' op te horen. Dus er is weldegelijk een gesprek geweest, een heel kort gesprek. Sambo is aangeboden en Ajax is niet geïnteresseerd."

"En dat Sambo met Steijn heeft gesproken, ja raad-je-de-koekoek, dat was zijn trainer bij Sparta. 'Trainer, is er een kans dat?' en toen heeft Steijn gezegd niks te kunnen beloven en wel eens te kijken. En toen was heel snel duidelijk – door Sven Mislintat aangegeven – dat dit hem niet zou worden. En dat is keurig naar die jongen teruggekoppeld", aldus Verweij.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!