Sambo bevestigt: 'Zaakwaarnemer sprak met Ajax, ik heb contact gehad met Steijn'

Sambo bevestigt: 'Zaakwaarnemer sprak met Ajax, ik heb contact gehad met Steijn'

22-06-2023 20:19
78

Shurandy Sambo heeft bevestigd dat Ajax interesse in hem heeft. De zaakwaarnemer van de back heeft al gesproken met de Amsterdammers, terwijl Sambo zelf contact had met trainer Maurice Steijn.

Sambo bevestigt de interesse van Ajax in gesprek met Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer heeft me erover gebeld en zei dat hij mensen binnen Ajax heeft gesproken. Zelf heb ik contact gehad met Maurice (Steijn, red.). Ik heb sowieso contact met hem, hij is een jaar lang mijn trainer geweest."

Dat Steijn nu trainer van Ajax is, vindt Sambo mooi. "Ik gun het hem zeker, dat weet hij ook. Ik zei ook tegen hem: wie weet komen we elkaar in de toekomst nog tegen. En nu zie je alles voorbij komen en denk je toch: misschien valt alles wel op zijn plek. Maar uiteindelijk was mijn doel altijd om bij PSV in het eerste te komen. Dat is nog steeds zo, maar het is heel belangrijk voor mij om te spelen. Dat is het enige voor mij, ondanks alles wat je in de media leest."

Sambo is ook nog gewoon eigendom van PSV, dat met hem hoopt te verlengen. "Ik heb de trainer (Peter Bosz, red.) nog niet gesproken. Mijn zaakwaarnemers hadden wel een gesprek met Stewart en Brands. Dat zag er goed uit, ze waren tevreden over mijn ontwikkeling."