Chelsea wijst ook derde bod van United op Mount af

'Chelsea wijst derde United-bod af, transfer Mount lijkt desondanks aanstaande'

23 juni 2023 om 23:58

Chelsea heeft ook het derde bod van Manchester United op Mason Mount afgewezen. Erik ten Hag is al weken bezig om de 24-jarige middenvelder naar Old Trafford te halen, maar de clubs weten vooralsnog geen akkoord te bereiken betreffende transfersom. De verwachting is dat dat uiteindelijk wel gaat lukken. 

Dat meldt zowel Sky Sports als Fabrizio Romano. Volgens laatstgenoemde verlangt Chelsea 67 miljoen euro plus 8 miljoen aan bonussen, een bedrag dat United tot op heden dus nog niet op tafel heeft gelegd. Romano meldt dat Chelsea inmiddels heeft aangeboden in levende lijve met elkaar af te spreken, om de transfer zo af te handelen. De transferexpert is optimistisch dat de overstap uiteindelijk doorgang zal vinden.

Er wordt gehoopt op een snelle oplossing, zodat de oud-speler van Vitesse zich kan melden voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen en geen wedstrijden van United hoeft te missen. Mount heeft bij Chelsea nog een contract voor één jaar en zou persoonlijk al rond zijn met The Red Devils

Mount speelde tot op heden 195 wedstrijden voor Chelsea, waarmee hij in 2021 ten koste van Manchester City de Champions League finale won. Ook won hij met The Blues het WK voor clubs en de Europese Super Cup. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!