'AZ kan zich schrap zetten: Lazio onderzoekt mogelijkheden voor transfer'

'AZ kan zich schrap zetten: Lazio onderzoekt mogelijkheden voor transfer'

24-06-2023 07:50
61

Het wordt voor AZ een hele klus om Milos Kerkez uit de handen van geïnteresseerde clubs te houden deze zomer. SS Lazio blaast de belangstelling voor de negentienjarige linksback nieuw leven in, meldt Gianluca di Marzio.

De Romeinen hebben momenteel drie transferdoelwitten. Wilfried Zaha, die transfervrij vertrekt bij Crystal Palace, moet de vleugels van nieuw elan voorzien, terwijl de Braziliaanse spits Marcos Leonardo van Santos in beeld is om Ciro Immobile van concurrentie te voorzien. Daarnaast denkt Lazio weer aan Kerkez, die eerder in Italië voor AC Milan uitkwam.

Volgens Di Marzio kan het prijskaartje wel een obstakel vormen. Eerder werd gemeld dat AZ zo'n twintig miljoen euro verlangt voor de Hongaars international. Lazio zou momenteel onderzoeken hoe het tot een akkoord kan komen met de Alkmaarders.

Lazio en trainer Maurizio Sarri raakten overtuigd van Kerkez tijdens de dubbele ontmoeting in de Conference League. De vleugelverdediger was trefzeker tijdens de heenwedstrijd in het Stadio Olimpico. In totaal scoorde Kerkez vijf keer en gaf hij zeven assists in 52 officiële duels dit seizoen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!