Hoesen verwijderde social media-accounts: 'Voor hen is het nooit goed'

Hoesen verwijderde social media-accounts: 'Voor hen is het nooit goed'

24-06-2023 15:34
27

Danny Hoesen heeft vijf jaar lang geen social media-accounts gehad. Dat vertelt de voormalig speler van onder meer Ajax, FC Groningen en FC Emmen aan Voetbal International.

"Ik had al mijn accounts verwijderd", aldus Hoesen. "Je kunt 99 aardige berichten krijgen en toch is het die ene lelijke die blijft hangen. Ik zal het ook nooit begrijpen, dat je de moeite neemt om achter je laptop te gaan zitten en iemand helemaal afkraakt. De ergste zijn de mensen die op wedstrijden hebben gegokt. Voor hen is het nooit goed, of je nou de winnende maakt of een kans mist. 'Je hebt me 4.000 euro door de neus geboord.' Gokkers zijn altijd boos."

Wedden

Meer odds

Hoesen geeft aan altijd een denker te zijn geweest. Hij nam het voetbal dan ook regelmatig mee naar huis. "Als anderen iets over mijn spel zeiden, trok ik me dat aan. Ik wilde verwachtingen waarmaken, ging op zoek naar bevestiging."

Ook als Hoesen voor zijn gevoel zijn vrienden of familie had teleurgesteld met een minder goede wedstrijd, zat de oud-aanvaller er mee. "Als zij na afloop stonden te wachten op me, bleef ik weleens extra lang douchen. Dan gingen zij weg en hoefde ik hen niet onder ogen te komen."