Van Ewijk hoopt op stap

Van Ewijk erkent stap te willen maken, 'Sporting-scouts aanwezig in Georgië'

25 juni 2023 om 09:57
Laatste update: 25 juni 2023 om 14:50

Milan van Ewijk hoopt deze zomer een mooie transfer te maken. De verdediger van sc Heerenveen is momenteel met Jong Oranje op het EK O21 in Georgië en geniet op de achtergrond interesse van een tweetal clubs. 

"Ik heb de ambitie om een mooie transfer te maken", erkent Van Ewijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 22-jarige vleugelverdediger kan terugblikken op een uitstekend seizoen bij Heerenveen. Trainer Kees van Wonderen had dusdanig veel vertrouwen in hem dat hij zijn speler geen enkele keer naar de kant haalde.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Die knappe prestatie leverde hem interesse op van Anderlecht en Sporting Portugal, dat volgens het AD scouts naar Georgië heeft gestuurd om de rechtervleugelverdediger te volgen. "Ik weet niet zoveel van de interesse", aldus Van Ewijk. "Op dit moment hou ik me daar zo min mogelijk mee bezig omdat ik het zo goed mogelijk wil doen op het EK. Ik ben hier ook niet bezig met mezelf in de kijker spelen ofzo."

"Ik ben hier voor mezelf, om te presteren met Jong Oranje en me door te ontwikkelen", vervolgt Van Ewijk, die zaterdag in gesprek met Portugese media ontkende te azen op een transfer naar Ajax of PSV. De verdediger heeft bij Heerenveen nog een contract tot medio 2025 en lijkt om die reden een behoorlijk bedrag op te gaan leveren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!