Portugese media bij Jong Oranje: 'Ik zou op Ajax of PSV wachten, is een leugen'

Portugese media bij Jong Oranje: 'Ik zou op Ajax of PSV wachten, is een leugen'

24-06-2023 22:12
30

Milan van Ewijk ontkent dat hij aast op een stap naar Ajax of PSV. De 22-jarige vleugelverdediger van sc Heerenveen gaat tegenover Portugese media in op de vermeende belangstelling van Sporting CP.

Van Ewijk deed zaterdagavond een helft mee tijdens het EK O21-duel tussen Jong Oranje en Jong Portugal. Na afloop van de wedstrijden waren Portugese media vooral benieuwd naar de interesse van Sporting in de rechtsback. "Het zou voor mij een goede stap zijn, Sporting is natuurlijk een goede club. Ik houd al mijn opties open en hak na het EK de knoop door", zegt hij tegen Canal 11.

De verdediger zegt zelf niet op de hoogte te zijn van mogelijke interesse. "Ik heb met niemand gesproken, maar mijn zaakwaarnemers denk ik wel. Maar dat weet ik niet honderd procent zeker." Dat hij een stap naar Sporting niet zit zitten en liever wacht op Ajax of PSV, verwijst Van Ewijk naar het rijk der fabelen. "De laatste tijd verschijnen er bepaalde dingen in kranten. Ze zeggen dat ik op Ajax of PSV wacht, maar dat is een leugen."

Van Ewijk heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2025 bij Heerenveen. De Friezen kunnen deze zomer een flinke transfersom incasseren.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!