Modric (37) weerstaat Saudische lokroep en verlengt definitief bij Real Madrid

Modric (37) weerstaat Saudische lokroep en verlengt definitief bij Real Madrid

26-06-2023 12:09 Laatste update: 12:12
69

Luka Modric blijft Real Madrid definitief trouw. De 37-jarige Kroaat heeft met De Koninklijke een overeenstemming bereikt over een nieuw eenjarig contract, zo meldt de club op de officiële kanalen.

Eind deze maand zou Modric uit zijn contract lopen bij Real. Hoewel beide partijen de intentie hadden om met elkaar door te gaan, bleef een akkoord lange tijd uit. Maandag is de deal dan toch beklonken: Modric blijft tot de zomer van 2024 bij Real. De Kroaat begint na zijn vakantie aan zijn twaalfde seizoen in dienst van de Madrilenen.

Modric was een van de vele topspelers die een lucratief contract in Saudi-Arabië kon tekenen. De middenvelder heeft de lokroep kunnen weerstaan en blijft dus actief in Europa. Tot dusver speelde Modric 488 officiële wedstrijden in dienst van Real. De Ballon d'Or-winnaar van 2018 pakte tot dusver 23 prijzen met De Koninklijke, waaronder vijf keer de Champions League en drie keer de Spaanse landstitel.

Volgens Fabrizio Romano ontving Modric een van de grootste salarisaanbiedingen ooit in het voetbal uit Saudi-Arabië. De Kroaat sloeg het aanbod af om één reden: hij wil plezier hebben en prijzen pakken bij 'de club van zijn leven', Real Madrid.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!