Vermeende Ajax-belangstelling van tafel geveegd: 'Mislintat wil Güler niet'

Vermeende Ajax-belangstelling van tafel geveegd: 'Mislintat wil Güler niet'

26-06-2023 16:08
109

Ajax heeft momenteel geen belangstelling voor Fenerbahce-talent Arda Güler, benadrukt Mike Verweij, clubwatcher voor De Telegraaf. Technisch directeur Sven Mislintat ziet de komst van de achttienjarige middenvelder niet zitten.

Güler, die een afkoopclausule van 17,5 miljoen euro in zijn contract heeft, wordt begeerd door meerdere Europese topclubs. Volgens Spaanse media zou het talent al vergevorderde gesprekken met Ajax en Sevilla voeren, terwijl ook FC Barcelona en Real Madrid willen toeslaan. "In hem zijn ze gewoon niet in geïnteresseerd", stelt Verweij in de Kick-Off voetbalpodcast.

Verweij krijgt de vraag of Ajax na mogelijke verkopen van Jurriën Timber, Edson Álvarez en Mohammed Kudus genoeg geld heeft om de Turk in te lijven, maar er zou geen sprake zijn van interesse. "Ik zie het elke dag voorbij komen en elke dag informeer ik of het dan toch klopt. Maar nee, Mislintat wil hem niet."

Toch houdt de journalist een slag om de arm. "Zeg nooit, nooit, want wat vandaag niet is, kan morgen weer anders zijn. Maar ik begrijp dat ze Güler niet willen hebben."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!