'Reijnders krijgt concurrentie van Veerman: tweede Serie A-club denkt aan PSV'er'

'AC Milan zoekt naast Reijnders ook naar andere opties en kijkt rond in Eindhoven'

26 juni 2023 om 20:57

Tijjani Reijnders is niet de enige Nederlandse middenvelder die in beeld is bij AC Milan, zo verzekert La Gazzetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant hebben de Italianen ook een oogje op Joey Veerman, nu Sandro Tonali voor een megabedrag vertrekt naar Newcastle United.

De move van Tonali, ter waarde van minimaal zeventig miljoen euro, zal binnen afzienbare tijd wereldkundig gemaakt worden. AC Milan gaat daarna de transfermarkt op om een nieuwe middenvelder aan te trekken. Reijnders wordt al nadrukkelijk genoemd, maar Veerman staat ook op de radar van de nummer vier van de Serie A. Dat schrijft La Gazzetta.

Recent werd Veerman ook al genoemd bij SS Lazio. Naast de middenvelder van PSV en Reijnders houdt Milan ook de verrichtingen van Ruben Loftus-Cheek, Carney Chukwuemeka en Morten Hjulmand in de gaten. Het lijkt erop dat de ploeg van Stefano Pioli nog niet concreet is voor één van de middenvelders.

Veerman speelt nu anderhalf jaar voor PSV, dat zo'n zes miljoen euro overmaakte naar sc Heerenveen voor hem. Afgelopen seizoen is de enkelvoudig international van Oranje uitgegroeid tot een dragende kracht in Eindhoven, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!