'Nieuws voor Reijnders en Veerman: AC Milan dicht bij komst Tonali-vervanger'

'Nieuws voor Reijnders en Veerman: AC Milan dicht bij komst Tonali-vervanger'

26 juni 2023 om 23:14
Laatste update: 26 juni 2023 om 23:15

Ruben Loftus Cheek is hard op weg naar AC Milan, zo verzekert onder meer Fabrizio Romano. Het lijkt erop dat de Italianen twintig miljoen euro gaan overmaken naar Chelsea, inclusief bonussen. Dat heeft mogelijk ook gevolgen voor Tijjani Reijnders en Joey Veerman.

Het is inmiddels bekend dat AC Milan een flinke transferklapper gaat maken: de club gaat Sandro Tonali voor minimaal zeventig miljoen euro verkopen aan Newcastle United. Milan is daardoor ook al begonnen met de zoektocht naar een vervanger. De namen van Reijnders en Veerman werden daarbij genoemd, maar nu lijkt Loftus Cheek dus naar San Siro te komen.

Volgens Romano naderen de clubs een akkoord over de transfer van de Engelse middenvelder. Het lijkt erop dat AC Milan een vaste transfersom van zestien miljoen euro gaat betalen, waar nog eens vier miljoen aan bonussen bovenop kunnen komen. Loftus Cheek heeft zelf al een akkoord bereikt met de nummer vier van de Serie A. Hij zou erg enthousiast zijn over een transfer naar Milaan.

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Reijnders en Veerman een transfer naar Milan uit hun hoofd kunnen zetten, maar de kansen slinken in ieder geval wel flink met de aanstaande Loftus Cheek-transfer. Vooral de middenvelder van AZ had zijn zinnen gezet op een move naar de Italiaanse grootmacht.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!