Veerman en Reijnders krijgen advies: 'Hij is alles behalve uitgeleerd hier'

Veerman en Reijnders krijgen advies: 'Hij zou daar perfect passen'

21 juni 2023 om 20:15

Serie A-kenner Emile Schelvis is van mening dat Joey Veerman erg goed zou passen bij SS Lazio. De interesse uit Italië voor de middenvelder kwam deze week naar buiten en daar kijkt de commentator niet raar van op. Wat betreft Tijjani Reijnders zou hij nog een jaar in Nederland adviseren.

"Veerman zou technisch gezien absoluut passen", vertelt Schelvis aan VoetbalNieuws. "Ze hebben hem waarschijnlijk als nummer acht of tien op de korrel als vervanger van Milinkovic-Savic, maar ik ben wel benieuwd want Veerman is eigenlijk een zes. De jongens die daar nu lopen zijn niet hetzelfde als Veerman."

Mocht hij bij Lazio komen, dan denkt Schelvis dat hij wel aan zijn rendement moet werken. De commentator heeft daar vertrouwen in. "Ik geloof dat een Joey in zijn hum ook wel op een behoorlijk aantal goals en assists kan komen. Hij heeft dat vermogen en de trap ook. Daarnaast vinden veel mensen hem om zijn personality een bijdehante gozer, maar ik mag dat wel."

Ook de interesse van AC Milan in Reijnders kwam deze week naar buiten. Voor de middenvelder van AZ heeft Schelvis een ander advies. "Hij zou eigenlijk al moeten opteren door nog één jaar naast Clasie de lijnen uit te zetten bij AZ. Qua duelkracht en overzicht, ik weet niet of je dat kan leren, is er nog genoeg om te ontwikkelen. Die jongen is alles behalve uitgeleerd in Nederland."