'Italiaanse top geïnteresseerd: Veerman en Reijnders worden in de gaten gehouden'

'Italiaanse top geïnteresseerd: Veerman en Reijnders worden in de gaten gehouden'

20-06-2023 00:25 Laatste update: 07:18
99

SS Lazio heeft zijn ogen gericht op PSV'er Joey Veerman. Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio, die ook weet dat AC Milan AZ-middenvelder Tijjani Reijnders in de gaten houdt. 

Di Marzio maakt dat maandagavond laat bekend. Volgens de Italiaan staat Veerman hoog op de verlanglijst van Lazio. Trainer Maurizio Sarri zou hem graag naar de Serie A willen halen. 

In welk stadium de interesse momenteel verkeert, blijft onduidelijk. Mocht Lazio daadwerkelijk een bod uit willen brengen op de middenvelder van PSV, dan zal het waarschijnlijk behoorlijk in de buidel moeten tasten. De 24-jarige Veerman heeft bij de Eindhovenaren immers nog een contract tot medio 2026. 

Veerman, die afgelopen zondag zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal in de Nations League-troostfinale tegen Italië, werd in het verleden al eens in verband gebracht met een overstap naar Italië. Als speler van sc Heerenveen toonde Hellas Verona interesse in hem. "Ik zou graag deze stap willen maken, ja", reageerde hij toen.

Reijnders
Ook Tijjani Reijnders geniet volgens Di Marzio Italiaanse interesse. AC Milan, halve finalist van de Champions League, zou de middenvelder in de gaten houden. Een eventuele komst van Reijnders zou al besproken zijn in de bestuurskamer van de topclub in de Serie A.