'PSV wil Veerman graag behouden, Reijnders hoort bij gewild drietal in Milan'

'PSV wil Veerman graag behouden, Reijnders hoort bij gewild drietal in Milan'

20-06-2023 06:50 Laatste update: 07:18
43

Maandagavond kwam laat het nieuws naar buiten over de vermeende interesse van SS Lazio in Joey Veerman en die van AC Milan in Tijjani Reijnders. Inmiddels zijn er wat meer details naar buiten gekomen, bijvoorbeeld over een eventueel vertrek van Veerman.

Lazio zou de middenvelder van PSV al wel een langere tijd volgen. Concreet is er in Eindhoven nog geen melding gekomen van de interesse, meldt het Eindhovens Dagblad. In de Italiaanse hoofdstad zou hij worden gezien als de opvolger van Sergej Milinkovic-Savic, die wel eens zou kunnen vertrekken. Veerman is in Eindhoven al opgenomen in de plannen voor volgend jaar en PSV zou hem dus niet willen verkopen. Mocht Lazio toch ver willen gaan dan zullen ze flink moeten betalen, aangezien zijn contract nog tot 2026 loopt.

Wedden

Meer odds

Bij AC Milan zou Reijnders op dit moment samen met twee andere spelers op het verlanglijstje staan. De middenvelder van AZ zou voor de as als een belangrijke versterking gelden, maar op de flanken mikken de Italianen op Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) en Samuel Chukwueze (Villarreal). Wat betreft de eerstgenoemde hebben de Milanezen vertrouwen in een goede afloop, meldt Gianluca di Marzio.