'PEC Zwolle wijst eerste bod van Feyenoord op Beelen resoluut naar de prullenbak'

'PEC Zwolle wijst eerste bod van Feyenoord op Beelen resoluut naar de prullenbak'

30-06-2023 16:29
66

PEC Zwolle heeft het eerste bod van Feyenoord op Thomas Beelen afgewezen. Dat meldt de Stentor na het nieuws over de interesse. De som die de Rotterdammers wilden betalen zat niet in de buurt van wat PEC voor ogen heeft.

De promovendus wil een bedrag van rond de drie miljoen euro voor Beelen. De centrale verdediger ligt nog tot 2025 vast bij PEC. Een voordeel dat Feyenoord zou kunnen hebben ten opzichte van de concurrentie uit Alkmaar en Enschede, is dat ze al succesvol zaken deden met PEC Zwolle. Thomas van den Belt maakte het seizoen af bij de blauwvingers, maar daarna vertrok hij naar Rotterdam.

Vorig seizoen kende Beelen een rotsvast jaar in de defensie van de promovendus. Hij speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en wist daarin één keer te scoren. PEC Zwolle kan er voor kiezen om Lennard Hartjes in de deal te betrekken. De ploeg van trainer Johnny Jansen wil de middenvelder graag huren van Feyenoord, maar ondervindt hevige concurrentie van Excelsior.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!