Sky Sports: transfer van Ziyech naar Al Nassr is definitief afgeketst

Tegenstrijdige Ziyech-berichten: 'Al Nassr wil salaris met 40 procent verlagen'

30 juni 2023 om 21:32
Laatste update: 30 juni 2023 om 21:40

De transfer van Hakim Ziyech naar Al Nassr is definitief geklapt. Dat beweert nu ook het toonaangevende Sky Sports. De Britse omroep meldt dat er knieproblemen aan het licht kwamen tijdens de medische keuring. Wel schetsen andere media weer een ander beeld.

Voor Ziyech is het een hard gelag. De ex-Ajacied zag in januari al een overstap naar Paris Saint-Germain in rook opgaan. Hij was volledig akkoord met de Franse topclub, echter slaagde Chelsea er niet in om de nodige papieren op tijd door te sturen naar Parijs.

Ziyech kon nu bij Al Nassr zo'n tien miljoen euro netto per jaar gaan verdienen, maar ook dat feestje gaat niet door. Onder meer Sky Sports rept nu ook over problemen tijdens de medische keuring. De toonaangevende Marokkaanse sportjournalist Izem Anass spreekt dat op zijn beurt weer tegen. Beide partijen zouden volgens hem een meningsverschil over bepaalde voorwaarden in het contract hebben gekregen.

CBS Sports houdt daarentegen nog een kleine slag om de arm. Volgens het medium onderging Ziyech vrijdag nog extra testen in Madrid. Die bevestigden de knie- en heupproblemen die tijdens de eerste keuring al aan het licht kwamen. Daarna zou de Saudische club hebben voorgesteld om het salaris met veertig procent te verlagen. Ziyech is daar niet happig op, waardoor de deal voorlopig op losse schroeven zou staan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!