Eindhovens Dagblad: 'dubbelcijferige' Noa Lang op dit moment te duur voor PSV

Eindhovens Dagblad: 'dubbelcijferige' Noa Lang op dit moment te duur voor PSV

04-07-2023 08:32 Laatste update: 09:51
209

Noa Lang staat nog steeds hoog op de wensenlijst van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De mogelijke komst van de Oranje-international wordt gecompliceerd door de vraagprijs van Club Brugge.

Lang is op dit moment te duur voor PSV om een deal met Club Brugge te kunnen sluiten, klinkt het. Volgens het Eindhovens Dagblad moet er 'een dubbelcijferig aantal miljoenen' op tafel komen. PSV tastte afgelopen week al diep in de buidel voor Ricardo Pepi. De Amerikaanse spits komt voor minimaal acht miljoen en maximaal tien miljoen euro over van FC Augsburg.

Wedden

Meer odds

Duidelijk is dat PSV nog een linksbuiten aan de selectie wil toevoegen en Lang daarvoor een belangrijke kandidaat is. In juni flirtte de aanvaller van Club Brugge meerdere keren met een verhuizing naar Eindhoven. Op dit moment zit hij nog steeds bij Club Brugge. 'Als Lang zelf aangeeft dat hij daar weg wil, kan het niettemin snel gaan. Naar verwachting heeft hij meer opties dan PSV', schrijft het ED.

Verder lijkt de nieuwe trainer Peter Bosz geduldig te moeten wachten. Na het vertrek van Érick Gutiérrez naar Chivas, dat ongeveer vijf miljoen euro betaalde voor de Mexicaan, heeft PSV geïnformeerd naar Batista Mendy, een 23-jarige middenvelder van Angers. Van een officieel bod is nog geen sprake. Bosz kent Mendy nog uit zijn Ligue 1-tijd.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!