Verheydt gaat ADO Den Haag verlaten voor tweede buitenlandse avontuur

Verheydt gaat ADO Den Haag verlaten voor tweede buitenlandse avontuur

04-07-2023 14:45
60

Thomas Verheydt gaat zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid vervolgen in Turkije, weet VoetbalPrimeur na berichtgeving van Voetbal International. De spits van ADO Den Haag stevent af op een akkoord met Corum FK. 

Verheydt traint al niet meer mee met ADO. De aanvaller heeft van de Residentieclub de ruimte gekregen om een transfer af te ronden. Hoewel er nog geen sprake is van een akkoord, lijkt Verheydt zijn loopbaan voort te zetten bij Corum. Verheydt had ook opties in Azië, maar kiest voor een buitenlands avontuur in Turkije.

Corum is de kampioen van het derde niveau in Turkije en speelt dus volgend seizoen in de TFF1. Lig. De 31-jarige Verheydt, die geboren werd in Den Haag en de jeugdopleiding van ADO doorliep, keerde in 2021 terug in de Hofstad. In zijn eerste seizoen bij ADO scoorde hij dertig keer, het afgelopen seizoen was hij veertienmaal trefzeker. In 2022 liep Verheydt met ADO op een haar na promotie naar de Eredivisie mis.

Verheydt ligt bij ADO nog tot de zomer van 2025 vast. Dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie-club een transfersom ontvangt. De spits speelde pas één keer eerder in het buitenland: tussen 2017 en 2018 kwam hij uit voor Crawley Town.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!