'PSV wil ver gaan, zaakwaarnemer probeert vraagprijs Lang omlaag te krijgen'

'PSV wil ver gaan, zaakwaarnemer probeert vraagprijs Lang omlaag te krijgen'

05-07-2023 08:05
211

PSV is achter de schermen druk om de komst van Noa Lang mogelijk te maken. De Eredivisie-topclub staat in nauw contact met zaakwaarnemer Ali Dursun, die de vraagprijs van Club Brugge omlaag probeert te krijgen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De regionale krant schreef dinsdag dat Lang op dit moment te duur is, maar dat betekent zeker niet dat PSV de handdoek in de ring gooit. De Eindhovenaren willen hem dolgraag hebben en gaan ver, klinkt het. De 24-jarige aanvaller staat zelf duidelijk open voor een transfer naar het Philips Stadion.

PSV voert koortsachtig overleg met Dursun om een deal rond te krijgen. De Eindhovenaren zullen echter geen vijftien miljoen betalen voor de Oranje-international. "We hebben een zak met geld die we kunnen spenderen, maar daar moeten we wijselijk mee omgaan", zei technisch directeur Earnest Stewart tijdens de presentatie van trainer Peter Bosz. "Het is noodzakelijk om voorzichtig te handelen, want aan het begin van de markt is altijd alles duur. Het is een proces van geduld hebben soms en op het juiste moment toeslaan."

Lang is niet het enige doelwit deze zomer. De selectie van Bosz moet een flinke impuls krijgen. 'PSV wil minimaal een extra topverdediger, heeft straks een nieuwe tweede doelman nodig, kijkt rond voor twee middenvelders én nog een linksbuiten', weet het ED. Spits Ricardo Pepi zal ook spoedig gepresenteerd worden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!