'Belangstelling voor Schuurs neemt verder toe: nieuwe interesse uit Engeland'

'Belangstelling voor Schuurs neemt verder toe: nieuwe interesse uit Engeland'

06-07-2023 16:29
29

Perr Schuurs heeft er nog een optie bij. Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio is West Ham United ook in de race om de verdediger van Torino in te lijven.

Schuurs staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Crystal Palace, SSC Napoli en Liverpool. Daar komt West Ham nu bij. Vooralsnog hebben The Hammers geen bod uitgebracht op de verdediger, maar staat Schuurs wel hoog op de lijst. Naar verluidt gaat de Conference League-winnaar dit weekend contact leggen met Torino. Uit die gesprekken moet blijken of de komst van Schuurs haalbaar is en hoe de Nederlander zelf tegenover een stap naar Londen staat.

Volgens diverse media hebben Napoli en Liverpool al wel een openingsbod uitgebracht op Schuurs. De Serie A-kampioen bood 25 miljoen euro, terwijl The Reds vijf miljoen euro meer over hadden voor de rechtspoot. Torino veegde beide aanbiedingen van tafel. Naar verluidt wil de club uit Turijn veertig miljoen euro.

Schuurs kende een ijzersterk debuutseizoen in de Serie A. Hij kwam tot dertig wedstrijden en eindigde met Torino op de tiende plaats.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!