'Naast Italiaanse opties meldt ook eerste Premier League-club zich voor Schuurs'

'Naast Italiaanse opties meldt ook eerste Premier League-club zich voor Schuurs'

24-06-2023 14:28
23

Perr Schuurs is één van de kandidaten om Crystal Palace te versterken deze zomer. Dat meldt het doorgaans betrouwbare The Athletic. De centrumverdediger moet de vervanger worden van de begeerde Marc Guéhi.

Schuurs zou de beoogde nieuwe centrale verdediger zijn van de Premier League-club. Eerder werd ook bekend dat Napoli een oogje zou hebben op de oud-speler van Ajax. Schuurs heeft een contract tot 2026 bij zijn huidige club Torino, maar ondanks zijn verbintenis wil Palace toch een poging wagen. De Engelsen willen wel alleen zaken doen als Torino een redelijke transfersom eist.

Een tweede voorwaarde voor een poging van Crystal Palace, is dat één speler uit het huidige centrale duo vertrekt. Guéhi en Joachim Andersen staan in de belangstelling van een aantal internationale topclubs en vooral voor eerstgenoemde is veel interesse. Crystal Palace ziet Schuurs echt als een vervanger van Guéhi en waagt alleen een poging als de Engelsman vertrekt. De 23-jarige Nederlander speelde afgelopen seizoen dertig wedstrijden in de Serie A

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!