'Bayern heeft genoeg van defensie en wil het centrum per direct versterken'

'Bayern heeft genoeg van defensie en wil het centrum per direct versterken'

1 mei - 20:58
16

Bayern München wil zich komende zomer versterken met een centrale verdediger. Volgens verschillende media bevestigde het optreden van Min-Jae Kim tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League dat Bayern versterkingen nodig heeft.

Kim zakte volgens het Spaanse Relevo volledig door het ijs en werd steeds zoek gespeeld door Vinícius Júnior. Kim speelde vanwege een blessure van Matthijs de Ligt. De Nederlander heeft zich terug in de basis geknokt en vormde de laatste wedstrijden het centrale duo met Eric Dier, die sinds deze winter gehuurd wordt van Tottenham Hotspur. Kim kwam afgelopen zomer voor vijftig miljoen euro over van Napoli, waar hij indruk maakte en kampioen werd.

Wedden

Meer odds

Tot nu toe komt Kim niet uit de verf in Duitsland en wil Bayern razendsnel doorschakelen. Relevo meldt dat de Duitsers steeds concreter worden voor Ronald Araújo. Naar verluidt zal FC Barcelona voor 30 juni spelers moeten verkopen in verband met de financiële onrust. Araújo zelf lijkt ook wel oren te hebben naar een vertrek uit Barcelona. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 en heeft een prijskaartje van zo’n zeventig miljoen euro.