Milan wil Zirkzee, Internazionale heeft Beukema op de korrel

'Van teamgenoot naar rivaal: Milan wil Zirkzee, ook Beukema kan toptransfer maken'

2 mei om 07:28

Sam Beukema en Joshua Zirkzee zijn mogelijk bezig aan hun laatste weken bij Bologna. Volgens De Telegraaf staan de verdediger en spits in de belangstelling van respectievelijk Internazionale en AC Milan

De interesse voor van Milan voor Zirkzee komt voornamelijk uit de koker van Zlatan Ibrahimovic. De voormalig topspits is inmiddels adviseur van de eigenaren en het management van de club. Zirkzee is met elf competitiedoelpunten topscorer van de nummer vier van de Serie A.

De spits, die zijn debuut voor Oranje nog niet maakte, moet om en nabij de 50 miljoen euro kosten. De Telegraaf verwacht dat Bologna vanwege dat flinke prijskaartje bereid is om mee te werken aan een vertrek.

De Telegraaf weet op basis van bronnen rondom Beukema dat Inter hem op de korrel heeft. De 25-jarige verdediger, die AZ afgelopen zomer achter zich liet, gooit in zijn debutseizoen in de Serie A hoge ogen. Beukema is basisspeler bij Bologna, dat zich mogelijk plaatst voor Champions League-voetbal én na Inter en Juventus tevens de minst gepasseerde defensie van Italië heeft. 

'Voor Beukema bestaat veel belangstelling. Indien Bologna zich plaatst voor de Champions League, zal Beukema alleen voor een stap omhoog zijn koffers willen pakken. Landskampioen Inter is uiteraard zo’n stap', zo tekent de krant op.