'Feyenoord lijkt transferrecord te willen breken voor Kroatisch international'

'Feyenoord lijkt transferrecord te willen breken voor Kroatisch international'

08-07-2023 07:22
274

Feyenoord richt de pijlen vol op Luka Ivanusec. De Rotterdammers bereiden zelfs al een bod voor op de Kroatisch international, meldt 1908.nl.

De 24-jarige Ivanusec heeft nog een contract tot medio 2026 bij Dinamo Zagreb, maar volgens de fansite lijkt hij betaalbaar. Vermoedelijk moet de buitenspeler zo'n tien miljoen euro kosten. In dat geval zou hij de duurste aankoop in de clubgeschiedenis worden. Zelf zou hij een transfer naar Feyenoord zien zitten.

Ivanusec is een linksbuiten, maar hij kan ook als aanvallende middenvelder uit de voeten. Dat maakt hem voor Feyenoord nog net wat interessanter nu de toekomst van Sebastian Szymanski nog onzeker is. Het afgelopen seizoen speelde hij 21 keer vanaf de vleugel en 19 keer op het middenveld. In die optredens was hij goed voor dertien goals en vijf assists.

In veertien interlands voor Kroatië scoorde Ivanusec één keer. Hij stond vorige maand in de basis in de Nations League-duels met Oranje en Spanje. Naast de komst van Ivanusec wil Feyenoord nog een andere linksbuiten aantrekken. De namen van Keito Nakamura en Oussama Idrissi vallen nog steeds.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!